Bedak Kokuryu

bedak kokuryu homeAssalamualaikum.

Diharap hari anda diberkati Yang Maha Berkuasa.

Untuk makluman semua, di Malaysia, makin hari, makin meningkat permintaan Bedak Arab Kokuryu ini. Namun, ramai juga yang tertanya, apa itu bedak arab kokuryu ?

Asalnya disebut Kokuryu Super Summer Cake, tapi di Malaysia, ramai yang sebut bedak arab kokuryu, nama glamour katakan. Bedak arab kokuryu ini sebenarnya produk dari Jepun, hasil kajian Philiphines Cherry Laboratory, tapi, ada juga yang kata, bedak ini dihasilkan di Filipina menggunakan teknologi Jepun.

Apa keistimewannya ?

Banyak sebenarnya, salah satu, ia mencantikkan kulit kita, tak percaya ? Lihatlah wajah gadis-gadis di Mesir dan Tanah Arab, kulit mereka semuanya gebu bukan ? Di samping itu, bedak itu memang senang untuk dipakai dan yang paling menarik, bedak ini tidak melekit di muka langsung !

Jadi, apa ruginya kalau nak beli ? Ataupun nak lihat dahulu kelebihan-kelebihan lain bedak arab ini ?

Tak tahu macam mana nak pilih bedak arab yang sesuai ? Jom tengok sini :

russet roshelle

Russet = Available – Boleh Cuba Bedak Syria No.6 Klik Sini

Untuk Kulit Sederhana/ Natural (sesuai untuk semua jenis kulit esp asian people)

Roshelle Available

Untuk Kulit Kuning Langsat / Kulit Cerah

cherry cherry pink

Cherry = Available

Untuk Kulit Cerah & Sederhana (mahu nampak kemerah-merahan )

Cherry Pink = Stock Out  

Untuk Kulit Lebih Cerah ( mahu nampak kemerah-merehan )

orange jade

Orange JadeStock Out 

Orange Blush = Stock Out

———————————————————————————–

Harga ?

sebelum ini RM 58 (without postage )

BEST PROMOTION NOW!!!

  RM  38 (1pcs)

Penghantaran dibuat 1 hari selepas pembayaran

Jangan tunggu lama-lama, stok kami terhad kerana sememangnya produk ini mendapat permintaan tinggi.

Kami juga ada jualan secara borong bagi mereka yang berminat

Berminat untuk menempah ?

HUBUNGI KAMI SEKARANG

No Tel : 014 – 5444 383

              017 – 6444 633

( sms /whatsapp /wechat )

E-mel kepada :  produk2u@yahoo.com

Pembayaran boleh di buat melalui akaun:

MAYBANK :  558387505713 (Product To You)

cimb produk2u

CIMB BANK : 7028542939 (Muhammad Amirul bin Asril)

 

 

132 thoughts on “Bedak Kokuryu”

  1. Salam…
    Sy berminat membeli bedak arab secara borong..
    Berapa harga untuk belian borong..
    Pls email, tq

  2. tolong emel bedak arab secara borong. sebab sy nak jual pada orang lain dengan harga borong jugak. tq

  3. Salam saya pun nak tau harga borong dan min qty untuk bedak arab dan bedak syria
    dan details warna yg ada. dan jika 10 pcs/ 20 pcs mcm lak harganya ya..TQ

  4. salam~~
    boleh email harga borong untuk 25g@50g?
    min order bpe?
    dan cara penggunaan yang betul mcm mana ye?
    sbb ada yg suruh basahkn span dahulu baru pakai sbb kalo tidak bedak xkn long lasting..
    betul ke???

    1. ok dah pm di e-mail bedak arab russet

      Cara Menggunakan Bedak Arab Kokuryu

      1. Basahkan span dahulu (tidak terlalu basah & tidak terlalu kering) perahkan span.

      2. Sapukan span pada permukaan bedak arab (jika bedak arab tu kali pertama digunakan sapu span tu agak kuat sedikit pada bedak arab supaya bedak lekat dengan elok)

      3. Seterusnya sapukan bedak yang ada pada span di muka, ratakan perlahan-lahan, jika ada kawasan muka yang agak tertebal bedaknya ratakan ke tempat lain pelan-lahan supaya nampak sekata.

      4.Setelah Habis Digunakan perahkan span tersebut untuk di keringkan

      5. Jemur span itu supaya kering menghindari supaya tidak span tidak berkulat

      6. Bila dah kering boleh lah simpan span tersebut atau di isi dalam plastik, 🙂

      Selamat Mengguna… bedak arab kokuryu original

  5. Pingback: Tips – Tips Menjaga Kulit Muka, seri muka,bedak muka,kulit segar - HafizAmri.Com

  6. nak tanye kalau kita pakai krim dulu n bru pakai bedak arab ni boleh ke.
    atau lepas cuci muka tue terus pakai bedak ni

  7. Pingback: Bedak Arab Kokuryu | Informasi Kini

  8. tolong emel bedak arab secara borong. sebab sy nak jual pada orang lain dengan harga borong jugak. tq

  9. salam. bedak arab ni ada x jual y jade,concealer 2?masih ada lagi x untuk cherry dan cherry pink?berminat..

  10. Pingback: Kelebihan Bedak Arab Kokuryu - HafizAmri.Com

    1. Ya masih ada, boleh buat bayaran dan isi butiran lengkat kami akan proses penghantaran, atau boleh call @ sms no. ini 017-5249 549

  11. Tolong beritahu harga borong. Kuantiti borong tu ada berapa kategori.
    Contoh kalau beli 10 keping berapa harganya.

    Terima kasih.

  12. Sis… Bedak arab yg putih berapa harganya??? Kalo ambik 5pcs area sabah sarawak brapa u kasi???

    1. Yang bedak kotak putih tu nama nya bedak syria or bedak any klaen,

      untuk 1pcs rm45.00 free pos
      untuk 5 pcs rm40pcs free pos ke sabah & serawak percuma

      berminat boleh terus buat bayaran dan isi borang tempahan,http://produk2u.com/borang-tempahan/

      Terima Kasih,
      “Kepuasan Anda Keutamaan Kami”

  13. Ahmad Jamalulail Kamaruzzaman

    Emailkan kpd saya juga. Begitu juga produk lain: borong, runcit, harga vs kuntiti

  14. Mula2 try beli satu ..Sangat berpuas hati. Now dah pek yg ke2. Sangat natural….muka nampak gebu.
    Untuk coverage yg lebih…spt nak pi dinner saya pakai bb cream dan terus sapu bedak arab (span kering). Lepastu, saya ratakan sapuan guna kabuki brush. Hasilnya…muka yg sangat flawless…

  15. Pingback: Cara Menjaga Muka Untuk Menghilangkan Jerawat — Kedai Baru

  16. Pingback: Bedak Kokuryu Super Summer Cake Murah Dan Halal — Kedai Baru

  17. Pingback: Bedak Arab Murah — Kedai Baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.