7 Sebab Kenapa Perlu Memiliki Bedak Arab Kokuryu

Di sini saya sediakan 7 sebab kenapa anda perlu miliki bedak arab kokuryu hari ini juga.

1)  Bedak ini 3 dalam 1, combo yang sangat berbaloi. Ia bertindak sebagai pelembab muka, foundation dan bedak ! Apakah ia tidak menjimatkan wang anda ?

2)  Bedak arab ini mengikut aliran darah kita. Ya, ia menyerap masuk ke dalam kulit kita, bagi menghasilkan wajah yang cerah dan gebu secara semula jadi serta tona warna kulit kita kelihatan sekata.

3)  Disebabkan perkara di atas juga, bedak arab ini HALAL dibawa solat. Ya, 100% jaminan HALAL dan telah pun diluluskan.

4)  Percaya atau tidak, bedak arab ini mampu mengecutkan jerawat anda !

5)  Seperti yang disebut di atas, bedak ini tidak melekit dan tidak sama sekali melekat di tisu atau tudung kita.

6)  Ketahanan bedak arab ini ? Sehari boleh tahan sehingga 8 jam, dan satu bedak compact itu boleh tahan sehingga TIGA bulan, bergantung juga pada penggunaan kita.

7)  Paling hebat sekali, apabila kita berpeluh, wajah kita akan kelihatan lebih cantik dan berseri.

Cara memakainya ?

Amat mudah, setiap set bedak arab dibekalkan dengan span. Apa yang anda perlu buat ialah basahkan sahaja span itu, letak sedikit bedak, dan sapu di muka anda.

Peringatan, sila sapu sedikit sahaja dahulu, khuatir nanti bedak menjadi terlalu tebal.  Lagi satu peringatan, bedak ini, sapu sedikit pun sudah mencukupi, ini la baru jimat !

Jadi, tidak perlu tunggu lama-lama, sememangnya bedak arab ini berkesan. Sudah ramai yang menggunakkannya. Anda pun sudah pasti ingin kelihatan cantik dan menawan seperti wanita di Mesir dan Tanah Arab.

BERMINAT MENCUBA BEDAK ARAB ? BOLEH DAPATKAN DI SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *