Harum Malam – Produk Khas Untuk Wanita

Harum Malam StokisApakah itu produk harum malam? Mesti anda semua tak pernah dengar kan? Baik, saya akan terangkan dengan terperinci. Harum malam secara ringkasnya merupakan satu produk keluaran Legacy Secret yang membantu menyihatkan dan mencegah bau badan di samping membantu mencegah masalah dalaman wanita, memberi tenaga dan stamina untuk aktiviti harian.

Produk ini didatangi dalam bentuk jus. Sanga tmudah mengamalkannya. Hanya minum 2 kali sehari dengan 1 sudu besar pada waktu pagi sebelum mengambil sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur malam. Pasti badan akan berbau wangi. Tak perlu mandi pun sudah wangi. Yang paling hebatnya, produk ini membantu merapatkan organ intim wanita.

Apabila anda sendiri merasai khasiatnya, sudah tentu anda akan lebih yakin dengan produk ini. Kedutan dibawah mata akan berkurangan dan badan juga akan bertambah cergas untuk melakukan aktiviti harian. Khususnya untuk para wanita yang sudah berkahwin, anda perlu mencuba produk ini. Dijamin juga mampu mengeratkan hubungan intim suami isteri.

Harum Malam mempunyai lebih daripada satu khasiat. Antaranya ialah membantu menyegarkan dan menyihatkan badan di samping mencantikkan dan menyerikan kulit wajah. Selain itu, ia juga membantu menghilangkan masalah bau badan dan mulut. Sudah tentu akan melegakan panas –panas di dalam badan.

Tidak lupa juga, produk ini berkesan member tegangan kepada payudara dan juga mengencang otot kewanitaan. Badan akan sentiasa segar dan berbau wangi. Memang tidak disangkal lagi, Harum Malam juga member kesan yang kuat mengetatkan dan menganjalkan otot rahim untuk mengeratkan hubungan suami isteri. Tambahan pula, produk ini juga sesuai digunakan oleh golongan muda yang mempunyai masalah bau badan. Kesannya akan lebih efektif daripada memakai wangi-wangian ataupun deodorant.

Kesimpulannya, produk Harum Malam merupakan satu produk yang berkesan menghilangkan sepenuhnya bau-bau badan yang tidak enak dan member penyelesaian inisiatif kepada kaum wanita. Ianya juga berperanan menjadi suplemen tambahan untuk menyegarkan dan menyihatkan tubuh badan.

Harum Malam Pek Baru Ori

Berminat untuk dapatkannya?

HARGA

1 Botol RM 28

Pos Semenanjung RM6 Dan  Sabah/Serawak RM9

Promotion Now!!!

3 Botol RM 90 / RM95 SS

Pos Semenanjung Percuma serta Sabah/Sarawak Percuma

 Untuk belian BORONG boleh pm kami untuk dapatkan harga yang terendah!!!

————————————————————————–

HUBUNGI KAMI SEKARANG

No Tel : 017 – 6444 633

             014 – 5444 383

(call /sms /whatsapp /wechat )

E-mel kepada :  produk2u@yahoo.com

Mesej di FB : produk2u

Pembayaran boleh di buat melalui akaun:

MAYBANK :  558387505713 (Product To You)

cimb produk2u

CIMB BANK : 7028542939 (Muhammad Amirul bin Asril)

Sila Isi Maklumat Tempahan Anda Disini : ORDER FORM atau Terus SMS Maklumat anda kepada kami 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *