Testimoni Terkini Kebaikan Madu db Acacia

Acacia

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Apa khabar anda semua?

Kali ni kami ingin berkongsi testimoni terbaru yang diperolehi dari seorang pengguna Madu dbTM Acacia Mangium.

Kes Hydrochephalus (Air Dalam Otak)

Puan Siti Zuraidah Ismail dan keluarga adalah merupakan salah seorang pelanggan setia dbTM Acacia Mangium.

Beliau mempunyai anak yang mengidap Hydrochephalus. Hydrocephalus bukanlah penyakit yang ringan. Ia menyebabkan pembesaran kepala dan menyebabkan tekanan di kepala yg boleh membawa buta, penyakit mental dan lebih teruk lagi, ia boleh membawa maut. Pesakit juga mudah mendapat penyakit berikutan mempunyai antibodi yang lemah.

Setelah lebih setahun menggunakan produk dbTM Acacia Mangium, Alhamdulillah dengan kuasa Allah anak beliau mampu meningkatkan antibodi dan sudah lebih 1 tahun tidak mendapat penyakit, Alhamdulillah.

Lihat sendiri testimoni yang diberikan di Facebook:

Facebook Puan Siti Zuraidah Ismail

Dengan anda mengamalkan pemakanan sunnah InsyaaAllah mampu membantu kita dalam mengimbangkan kesihatan tubuh dan meningkatkan antibodi badan. Sakit-sakit kecil InsyaaAllah dapat dihindarkan seperti demam, batuk dan selsema. Seperti yang terdapat dalam ebook Rahsia Madu Acacia, madu acacia mengandungi nutrient yang sangat tinggi. Ini termasuk vitamin A, B, C, D, E & K serta bermacam-macam lagi nutrisi yang diperlukan oleh tubuh!

Kini Madu Acacia 100% TULEN, Asli dan bernutrisi tinggi mudah untuk diperolehi. Rasanya yang manis, tidak masam dan dihujungnya kelat dan pahit seperti madu tualang menjadikan ia madu mesra pengguna. Dari yang kecil hingga dewasa gemar akan rasanya yang hebat.

Untuk kesihatan dan kebahagiaan seisi keluarga, dapatkan sahaja di link ini:

=> Madu Acacia Anda

Zaman sudah serba canggih, Anda tak perlu keluar dari rumah pun untuk mendapatkannya. Kami akan hantarkan sehingga ke muka pintu!

 

 

Perkongsian Admin Rahsia Madu Acacia

info @ rahsiamaduacacia.com

EMD Concepts (M) Sdn Bhd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *