Bedak Arab

Bedak Arab Murah

Assalamualaikum semua.

Hari ini pihak kami ada offer istimewa buat mereka yang inginkan produk kecantikkan wajah yang mengandungi 3 fungsi lengkap, iaitu sebagai pelembab muka, foundation, dan yang paling utama, bedak.

Produk yang kini menjadi fenomena dan rebutan para wanita di Malaysia, Filipina, Singapura dan Brunei pada asalnya diperbuat daripada gabungan saintifik sejenis bedak dan krim kecantikkan. Produk ini dinamakan Kokuryu Super Summer Cake, namun mendapat nama yang lebh singkat, iaitu ‘ Bedak Arab’ kerana pada asalnya bedak ini dikeluarkan untuk dipasarkan di Negara-negara Arab.

Selain mengandungi fungsi 3 dalam 1, Bedak Arab ini juga mengandungi kelebihan seperti berikut :-

Wajah menjadi cerah serta gebu secara semula jadi. Menjadikan tona warna kulit menjadi lebih sekata dan cantik. Mampu mengecutkan jerawat anda. Selesa digunakan kerana bedak tersebut tidak melekit di wajah dan tudung. Bedak arab kokuryu boleh bertahan selama 8 jam dalam sehari.

Satu bedak compact tersebut boleh bertahan selama 3 bulan namun ia bergantung dengan cara pemakaian anda. Mampu membuatkan wajah kelihatan lebih cantik meskipun ketika berpeluh DIjamin Halal dan boleh dibawa solat. Oleh itu, produk ini amat disyorkan untuk anda. Tidak berminyak dan mempunyai UV protection.

Dan sempena bulan Ramadan yang mulia ini, kami ingin menawarkan harga istimewa buat anda semua. Berikut merupakan senarai harga MURAH bersama kuantiti Bedak Arab Kokuryu. 1 pc – RM38 + Pos PERCUMA ( Harga TERENDAH dan TERHAD ! ) 2 pc ke atas, sila hubungi kami untuk harga selanjutnya. Boleh dijadikan hadiah atau sedekah buat kawan-kawan/isteri/adik/ibu anda.

Kami juga membuka pembelian Bedak Arab Kokuryu secara borong dengan harga MURAH ( Untuk harga ready Stock sahaja ) Borong 5 pcs – RM 30 setiap satu + Pos PERCUMA Borong 10 pcs – RM 26.50 setiap satu + Pos PERCUMA

Jaminan kami buat anda : KOS POS PERCUMA , HARGA RENDAH, dan jika ada mana-mana bedak yang pecah semasa menerima kiriman , kami akan GANTIKAN dengan yang baru.

Jika berminat, boleh hubungi atau sms/whatsap kami di ( 014-5444 383 ) atau PM kami di FB produk2u.

Cepat-cepat tempah, stok adalah TERHAD. Promosi ini sepanjang Bulan Ini sahaja selagi stok masih ada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *