SNE Kapsul Dan Beutskin Essence

Beutskin Essence SNEPerbezaan antara SNE kapsul dan Beutskin Essence adalah SNE kapsul merupakan produk yang wajib di ambil sebelum mencuba produk yang lain seperti Beauty Essence.

SME berfungsi untuk menyelesaikan masalah seperti pemakanan, persekitaran dan stress yang menyebabkan badan lenguh, sakit dan pening ketika berada di peringkat kedua.

SNE kapsul dan Beutskina Essence mempunyai kandungan seabuckhtorn namun kandungan buah seabuckhtorn dalam SNE adalah lebih tinggi iaitu seratus peratus manakalah Beutskin Essence 30 peratus.

Untuk mudah difahami, Beutskin Essence akan membantu menyelesaikan masalah kulit dan Kapsul SNE akan membantu merawat masalah yang terdapat dalam badan.

Khasiat Beutskin Essence adalah:

  1. Memutihkan kulit
  2. Baik untuk kesihatan dalaman wanita
  3. Memperbaiki gen
  4. Awet muda
  5. Menganjalkan kulit dalaman dan luaran

Kesan penggunaan Beutskin selepas digunakan adalah:

Selepas 3 hari: produk tersebut akan menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang.

Selepas 10 hari: keadaan fizikal akan bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati dan buah pinggang disingkarkan serta keupayaan anti pengoksidaan badan akan meningkat. Selain itu, ia akan meningkatkan kapilari darah menjadi lembut dan meningkatkan kekenyalaran dinding darah.

Selepas 30 hari: menyingkirkan toksin pada organ dalaman dan dipenuhi bekalan nutrien yang diperlukan.

Selepas 60 hari: peningkatan pada liang-diri kulit, daya penahanan kulit akan meningkat dan fungsi endokrin akan bertambah baik. Selain itu, kulit yang berwarna kuning gelap juga akan bertukar menjadi cerah.

Selepas 90 hari: seterusnya lebihan lipofusin dan radikal bebas akan disingkarkan. Oleh itu, sel menjadi aktif dan keanjalan kulit turut dipulihkan. Dengan itu, ia akan mengembalikan wajah yang cantik dan berseri.

Panduan pengambilan Beutskin Essence adalah disarankan untuk mengambil 2 biji pada waktu pagi sebelum sarapan dan dua biji pada waktu malam sebelum tidur

Untuk Tempahan dan Berminat Boleh PM, 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *